Aansluitzuilen & Sanitatietegels

Aansluitzuilen van REFAC recreatietechniek
Elektriciteit, drinkwater, riool en CAI, compact samengebracht in een veilig en esthetisch verantwoord design.

De zuilen zijn leverbaar in twee uitvoeringen.

  1. Basic-version; passieve zuilen, toe te passen in combinatie met veldkasten waarin de actieve componenten voor de stroomverdeling in is ondergebracht.
  2. Full-service zuilen; een innovatief product waar de stroomverdeling in de zuilen plaatsvindt. Combineer de zuilen met REFAC betonnen sanitatie-tegels. De REFAC; Sanitatie tegel 40×60, is voorzien van afsluitbare schroefkappen voor het hygiënisch lozen van afvalwater vanuit de caravan op het riool. De vorstbestendige emmerput, met stankslot heeft aan de onderzijde een aansluiting voor een Ø75mm PVC-afvoerbuis en wordt afgedekt met een 2mm dikke RVS-roosterplaat. De tegel weegt ± 30 KG. Te plaatsen met minimaal twee man of alleen, maar dan met behulp van tilhulp. Met het plaatsen van de aansluitzuilen en sanitatietegel kan het beste een paar maanden worden gewacht, nadat de buizen en de kabels zijn gelegd. Pas maanden nadat het terrein is afgewerkt en ingezaaid en de grond de tijd heeft
    gehad om tot rust te komen kan de uiteindelijke maaiveldhoogte worden bepaald. Eerder plaatsen leidt vaak tot nawerk als gevolg van verzwakking.