Welkom  bij REFAC – recreatietechniek  

REFAC- recreatie techniek is al 25 jaar gespecialiseerd in basisvoorzieningen voor de recreatie. Geen groot bedrijf maar creatief in het bedenken van praktische oplossingen. Met een afgerond pakket van producten en diensten.

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf, kunnen wij snel schakelen tussen idee en uitvoerong. Uw ideeën en inzichten vormen het uitgangspunt. U als ondernemer weet immers het beste wat er bij uw recreatiebedrijf past. Samen met onze kennis en ervaring komen we dan tot het meest optimale eindresultaat. De combinatie van uw creatieve ideeën en onze deskundigheid en ervaring vormen de basis van een interessant leveringspakket. Alle producten die wij aanbieden zijn eigen ontwikkelingen. Voortgekomen uit op inzicht en praktijkervaring van onze opdrachtgevers.

Marktontwikkelingen in de sector in combinatie met een overspannen arbeidsmarkt heeft ons gedrongen ons specialisatie en versmalling van ons leveringspakket. Een breed pakket aan aansluitzuilen en Sanitatie-tegels is gebleven. Evenals de slagbomen in combinatie met Barrier care. Nieuw na jaren van weggeweest zijn onze Drinkwaterbufferkelders. Tot onze spijt doen we geen aanleg meer van ondergronds infra. Gebrek aan ‘handjes` heeft ons doen besluiten deze activiteit te staken.