Slagbomen & Toegangscontrole

 

Hoe houdt u het recreatieterrein veilig en behoudt u de controle? Een slagboom creëert voor uw gasten en ook voor uzelf een veilige afscherming van uw terrein. U Regelt hiermee de verkeerstroom op uw terrein en waarborgt de veiligheid. Op deze manier kunt u gemakkelijk handhaven. U bepaalt namelijk wie er het terrein op mag en wie niet.

 

Welk slagboom/controle systeem past het beste bij uw terrein?

Dit is afhankelijk van de situatie, hieronder staan een aantal opties. Wij gaan graag met u in gesprek wat het meest geschikt is voor uw terrein.

 

       

 

 

 

Stand alone controller


Refac Recreatietechniek maakt gebruik van een eenvoudig en betrouwbare toegangscontrole systeem. (stand alone) zonder directe koppelingen met boekingsystemen en reservering software. Vooral voor kleinere parken is het niet eenvoudig om greep te houden op de ontwikkelingen bij het koppelen van verschillende pakketten.

Voor zijn functioneren is het systeem niet afhankelijk van een PC. Actuele data; de gegevens over voertuig welke wel toegang hebben en welke niet, kan worden ingegeven op een toetsenbord op de controller.

Voor een meer gedetailleerd informatie en voor het beheer van data is een eenvoudig softwarepakket beschikbaar welke gekoppeld kan worden met de controller. Dit pakket is niet meer dan een administratiesysteem voor voertuiggegevens. De slagboom met de stand alone controller blijft werken ook al staat de PC met het beheer programma uit.

 

Heeft u een oud slagboomsysteem?

Vaak zijn oude slagbomen in prima staat, te snel wordt gedacht aan een geheel nieuwe slagboom. U heeft meer keuzes dan een nieuwe kopen. Refac Recreatietechniek kan u een helpen met het ombouwen van uw oude slagboom, zodat deze er weer jaren tegen aan kan.

Naast het moderniseren van uw slagboom, helpen wij u graag bij het onderhoud van uw slagboom systeem.

Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!